Conferinţă de presă şi lansare de manuale: „Copilul între Galaxia Gutenberg și tehnologia modernă”

nunta cu un text

 

Lect. Univ. Dr. Răzvan Oprea, Președintele Asociației „Sfântul Grigorie Palama”, îi invită pe părinţi şi pe toţi cei interesaţi de o educaţie sănătoasă a copiilor la conferinţa de presă cu tema

„Copilul între Galaxia Gutenberg și tehnologia modernă”

Evenimentul este organizat în parteneriat de Asociația Dascălilor Români, Asociația Părinților și Profesorilor Ortodocși „Sfântul Grigorie Palama”, împreună cu Asociația Părinților pentru o Educație Sănătoasă şi îl are ca invitat special pe biofizicianul Virgiliu Gheorghe, doctor în bioetică şi autor al unor lucrări de referință în domeniul efectului mijloacelor media audiovizuale asupra minţii copiilor.

Conferinţa are loc marți, 3 februarie 2015, ora 10.30, la Sediul ARCUB, str. Batiștei, nr.14, Sector 2, București (în spatele Hotelului Intercontinental).

Cu această ocazie, vor fi lansate şi două materiale didactice inedite, concepute conform programelor școlare:

arte-vizuale

 

1. Îndrumător de Arte Vizuale pentru clasa pregătitoare și clasa I, la care au lucrat „timp de șapte ani, treizeci de adulți (specialiști în psiho-pedagogie, critici și istorici de artă, filologi, artiști, muzicieni, actori, fizicieni, juriști, teologi) și o mie de copii…”.

tase-steliana-memorator-indrumator-de-matematica-pentru-clasa-a-v-a-12347

 

2. Memorator – Îndrumător de matematică pentru clasa a V-a, care își propune și reușește, pentru prima dată, să arate drumul corect spre înțelegerea matematicii, „ca o știință frumoasă, ascunsă elevilor din cauza unor programe școlare greșit alcătuite, prea încărcate, cu chestiuni secundare și fără suficiente legături cu viața”.

Pentru mai multe informaţii:
Persoană de contact: Ioana Luca – tel. 0733.325.183

Print Friendly, PDF & Email

, , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns