Peter Costea – candidat independent pentru Parlamentul European 2014

peter

“Intenția mea de a candida izvorăște din dorința de a reprezenta în Parlamentul European pe acei cetățeni români care consideră familia naturală ca fiind o valoare fundamentală pentru dezvoltarea umană, atât la nivel individual, cât și la nivelul societății.

Pe 29 noiembrie mi-am anunțat în mod oficial intenția de a candida ca independent la alegerile europarlamentare din mai 2014. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă la Arad, la care au participat cetățeni proeminenți ai Aradului și ai Timișoarei.

Temele majore pe care le voi urmări sunt promovarea unei culturi pro-viață, pro-familie, a unui mediu economic favorabil micilor întreprinzători, stimularea creării de locuri de

muncă și reafirmarea rolului pe care România trebuie să și-l asume, ca națiune preponderent creștină, în spațiul european.

Va fi o campanie atipică, construită pe o platformă electorală fundamentată pe valorile democrației creștine. Cred în necesitatea reafirmării valorilor creștine în spațiul public. Din nefericire, în ultima perioadă, aceste valori tind să fie considerate marginale, în ciuda faptului că ele au reprezentat baza morală și culturală pe care s-a clădit civilizația europeană. Fără aceste valori, și în lipsa unei busole morale, Europa își poate pierde sufletul. România poate și trebuie să aibă un rol important în reafirmarea valorilor pe care a fost fondată civilizația europeană.”

Peter Costea

Print Friendly, PDF & Email

, , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns