S.O.S. familia! / Dana Captilin

fam-1-679x1024

Am aflat din presă că PRO TV lucrează la un nou format de emisiune: „Patru nunți și o provocare”. La trei cupluri normale, este adăugat și un cuplu de homosexuali, care vor sa-și instituționalizeze relația. În fapt, PRO TV vrea să ne inducă ideea că doi homosexuali pot forma o „familie”.

Din statutul meu de mamă, nu pot decât să-mi fac griji cu privire la lumea în care va trăi copilul meu. Doresc  să aibă parte de normalitate; normalitatea este mediul în care eu o cresc și singurul în care se simte în armonie cu ea însăși. Eu, personal, crescând într-un mediu armonios, încă o pot educa așa cum îmi dictează bunul-simț, responsabilitatea de părinte, filosofia de viață și principiile unei lumi normale. Recunosc, nu mă mai regăsesc în principiile acestei lumi ”deschise”. Nu contează cât de deschisă ți-e mintea, ci ceea ce rămâne în ea. Și dacă cu ceea ce rămâne nu poți construi ceva în conformitate cu valorile vieții, nu văd rostul agresării cu aceste „noutăți”.

Observ intrigată traiectoria știrilor șocante, dar înaintea observațiilor mele de adult care poate trece prin sita rațiunii pseudo-informația care ne bombardează zilnic, stă copilul meu, cu un discernământ încă în formare, care primește un model societal inclusiv din presă. Or, modelele promovate acum dau curs liber slăbiciunilor trupești și sufletești, mai ales instinctelor, iar dacă există vreun impact emoțional, acela este negativ.
Înțeleg iubirea ca sentiment universal. Pot iubi un om indiferent de sex, dar îl iubesc așa cum am fost creați de Dumnezeu să iubim. Dacă sunt femeie, ceea ce mă împlinește  este un bărbat.
Homosexualitatea, care ni se impune acum ca o ideologie a globalismului, nu are NIMIC a face cu iubirea! Într-o astfel de lume, în care copilul meu află de la oameni că lucrurile strâmbe (care pot fi îndreptate) sunt firești, în mintea lui se va produce o ruptură și atunci când va ajunge să învețe despre anatomia omului, creat și lăsat complementar, ca bărbat și femeie, și atunci când va dori să afle singur taina iubirii, sădită în suflet de Dumnezeu.

Din trâmbițarea neputințelor nu putem face modele! Nu poate fi indus la nivelul unui popor care se identifică și se manifestă ca fiind creștin, un alt model de “familie”, printr-un show tv care încearcă să ne impună nefirescul. Ce poate să înțeleagă un copil sau chiar un adult fără echilibru din această naturalizare forțată a ideii de „familie” homosexuală?

Din iubire și respect nu accepți zâmbind îngăduitor alunecarea spre promiscuitate și spre perpetuarea acesteia. Din iubire și respect, cauți să înțelegi cauză, iar din responsabilitate vezi și efectul. Devenim responsabili pentru tot ce se întâmplă pe această lume, pentru că probabilistic i se poate întâmpla oricui orice. De aceea, deși aș putea dezvolta diverse mecanisme prin care să-mi apăr singură copilul de asemenea atacuri, aleg să iau atitudine față de ceea ce este anormal și poate să devasteze societatea în care ea va crește. Copilul meu nu are nicio vina ca să suporte o viitoare societate disfuncțională. A venit pe lume complet, atent, cuminte și perfect adaptabil la orice condiții, dar în cadru firesc. Nu am ce să schimb la copilul meu! Trebuie schimbat ceva în societate atunci când depistăm anomaliile. Nimeni și nimic nu ne poate obliga să facem ceva; singura instanță care ne dictează acțiunile este conștiința, iar atunci când acționăm trecând peste conștiința noastră înseamnă că nu ne respectăm propria persoană, iar consecințele unei singure acțiuni personale greșite, din păcate, se răsfrâng asupra unei întregi generații următoare.

Acționați după cum vă dictează fiecăruia conștiința, care-și va face într-o zi bilanțul. Eu vă cer doar, ca mamă, să vă opuneți acestui proces de distrugere a nucleului de bază al societății, realizat prin unirea dintre femeie și bărbat, adică de cei care dau definiția Familiei noastre dintotdeauna.

Lista semnatarilor petiției o puteți găsi aici.

Sursa articol: http://www.petitieonline.com/sos_familia

 Foto: Cezar Machidon

Print Friendly, PDF & Email

, , , , , ,

No comments yet.

Lasă un răspuns