Scenariul unei comedii: Presa și Prințul Trafalet / de Alexandra Nadane

sfinţire

Foto: basilica.ro

Prolog: Prințul Trafalet intră în scenă

Trafaletul a fost unul dintre cele mai căutate cuvinte de pe Google din ultimele zile, după ce vestea că Patriarhul Daniel a sfințit studiourile Trinitas TV cu un miruitor care seamănă cu un trafalet a deveni virală pe internet.

Intriga: Dar cine este?

Vedetă de necontestat, Prințul Trafalet a fost, totuși, scump la vedere, cu el circulând doar imagini, și acelea puține. Nu a fost prezent în niciun studio de televiziune. În plus, cei care l-au lansat au spus că nu este un trafalet, ci o tijă extensibilă pentru miruire, folosită în mod obișnuit la sfințiri de edificii. Dacă a părut evident că purtătorul de cuvânt al Patriarhiei încearcă ascunderea identității vedetei care face furori, totuși identitatea ei rămâne un mare secret.

Conflictul:

Nu există sau nu este clar.

Dezvoltarea acțiunii: Prințul nu este chiar singurul prinț!

Pentru unii detectivi, analiști, formatori de opinie subiectul a fost deosebit de dificil, în condițiile în care acum vedeau pentru prima dată, sau priveau cu atenție pentru prima dată, ce se întâmplă la sfințirea unei clădiri. Așa că nu mică a fost surpriza multora când așii adevărului de la, ați ghicit!, VICE au descoperit că Prințul Trafalet nu a apărut acum pentru prima dată! Patriarhul a mai sfințit cu același obiect încă zece edificii în ultimii patru ani. Trădare, dar să o știm și noi!

Citeşte restul articolului pe GEN90

Print Friendly, PDF & Email
No comments yet.

Lasă un răspuns